KAHVILA

Suolaiset ja makeat herkut kahvilasta

Tarjoamme kahvilassamme paikan päällä tehtyjä konditoria- ja leipomotuotteita kaikille herkkusuille. Esillä on maittava valikoima niin suolaista kuin makeaa; uunituoreita sämpylöitä erilaisilla täytevaihtoehdoilla sekä suussa sulavia kakkuja ja leivonnaisia. Leipomossamme perinteisten reseptien mukaisesti valmistetut tarjottavat ovat kuin kotona tehtyjä. Olemme huomioineet mahdollisuuksien mukaan myös erikoisruokavaliot – meillä voit nauttia niin laktoosittomista, maidottomista kuin vegaanisista herkuista. Kaikki leipomomme tuotteet ovat lisäaineettomia ja todellista lähiruokaa. Istu alas ja nauti!

Take away -tuotteilla pelastat kiireisen päivän ruokailun tai varmistat pikkutarjoilun illan vieraille. Säästä aikaasi vietettäväksi perheesi ja ystäviesi kanssa. Take away -salaatteja on saatavilla joka päivä aamusta lähtien, ja esim. töihin mennessä voit napata maistuvat eväät mukaasi. Osan mukaan otettavista tuotteista voit ostaa ilman ennakkotilausta, mutta isommat ja erikoisruokavalioihin soveltuvat tuotteet kannattaa tilata hyvissä ajoin etukäteen, jotta voimme varmasti toteuttaa toiveesi.

Lounasbuffet on tarjolla arkipäivisin klo 10.30-14.00 ja lauantaisin klo 11.00-13.00. Vaihtuva ruokalista sisältää  kaksi lämmintä ruokavaihtoehtoa sekä runsaan salaattipöydän.  Tarjottavaan lounaaseen kuuluu aina jälkiruoka.

Anna ihanien leipomustemme ja täyttävän lounaan houkutella sinut herkuttelemaan kanssamme yhä uudestaan ja uudestaan! Kahvilamme sijaitsee Moisiossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Turusta, Paattisilta sekä Maariasta.

Kahvila on auki maanantaista torstaihin klo 6.00-16.30, perjantai klo 6.00-15.30 ja lauantaisin klo 9.00-13.30.

Kesäaikaan kahvilamme avoinna ma-pe klo 6.00-15.30, lauantaina 3.6 vielä normaalisti klo 9.00-13.30.

Nautiskele paikan päällä tai ota herkut mukaan. Tervetuloa kahvilaamme!

 

MEILTÄ NYT MYÖS SUUSSASULAVAT ITALIALAISET PEHMIKSET! TERVETULOA!

Il Primo & One-Shot - Jäätelö, jäädytetty jogurtti ja sorbetti - Vilma Group